Belgiƫ is een kleine open economie. De meeste van onze KMO's dienen dan ook via geografische uitbreiding hun afzetmarkt te vergroten en op deze manier schaalvoordelen te genereren.

Geografisch uitbreiden kan door producten en diensten vanuit de Belgische vennootschap te verkopen aan buitenlandse klanten. Indien u echter dieper in de buitenlandse markt wil doordringen, zal u al vrij snel gedwongen worden om over te schakelen naar lokale aanwezigheid via een buitenlandse vennootschap om van daaruit de markt in de volledige breedte en diepte te kunnen exploiteren.

X-imus heeft reeds heel wat buitenlandse startups en internationale KMO overnames gefaciliteerd en dit zowel binnen Europa (Noorwegen, Zweden, Denemarken, Estland, UK, Nederland, Polen, Slowakije en Spanje) als buiten Europa (Rusland, Hong Kong en China).

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek om onze buitenlandse expansieaanpak te leren kennen, contacteer ons dan via de contactpagina op deze site. Wij koppelen dan zo snel als mogelijk terug voor een afspraak.