Binnen de huidige economische context is stilstaan meer dan ooit achteruitgaan. Nochtans merken we dagelijks in de praktijk dat we graag vasthouden aan wat we hebben.

Het vertrouwde loslaten vergt inspanning en moet door alle medewerkers binnen de organisatie worden geaccepteerd en omarmd. Tegelijkertijd voelen we dat we ons permanent dienen aan te passen aan de veranderende (markt)omstandigheden. Dat doen we dan meestal eerder 'acuut' probleemoplossend en bruusk zodat 'change' meestal als negatief ervaren wordt. Bovendien wordt 'change' in vele gevallen geïntroduceerd door één of enkele bezielers binnen de organisatie welke tijdens zo'n proces heel veel tegenwind krijgen van de collega's en korte tijd nadien afhaken.

X-imus treedt als onafhankelijk change adviseur op om, vanuit een leeg blad vertrekkend, samen met u en uw organisatie, een change management traject uit te werken opdat de interne believers uit de wind blijven maar mee met ons aan de kar trekken om de toekomst van uw bedrijf gezamenlijk veilig te stellen door de bedrijfsprocessen waterdicht te optimaliseren en zoveel mogelijk te automatiseren.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek om onze change management aanpak te leren kennen, contacteer ons dan via de contactpagina op deze site. Wij koppelen dan zo snel als mogelijk terug voor een afspraak.